Р І Ш Е Н Н Я №88 / 8 квітня 2016 року / Про реформування друкованого засобу масової інформації та редакції, співзасновником якого є Сокальська районна рада

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 _V  сесія _VІІ_ скликання

Р І Ш Е Н Н Я №88

8 квітня 2016 року                                                             м.Сокаль    

 

Про реформування друкованого засобу

масової інформації та редакції,

співзасновником

якого є Сокальська районна рада

 

 

Керуючись ч. 2 ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 3 ст. 4 Закону України “Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації”, ст. ст. 8, 20, 21, 22 Закону України “Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні”, у відповідності до Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців” та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», Цивільного та Господарського Кодексів України,  враховуючи пропозиції трудового колективу Комунального підприємства «Редакція газети «Голос з-над Бугу» (протокол зборів №1 від 16 лютого 2016 року) стосовно способу реформування, беручи до уваги висновок постійної комісії районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва, Сокальська районна рада Львівської області ,-

ВИРІШИЛА:

 

1.Вийти зі складу співзасновників друкованого засобу масової інформації –  газети «Голос з-над Бугу» (Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації – №010 від 29 жовтня 1993 р.)  та Комунального підприємства «Редакція газети «Голос з-над Бугу» (юридична адреса: м. Сокаль, вул. Шашкевича, 43, ЄДРПОУ 02473872), у зв’язку із перетворенням  вказаної редакції членами її трудового колективу у суб’єкт господарювання із збереженням назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації.

 

  1. Дати згоду трудовому колективу редакції газети «Голос з-над Бугу», яка реформується на першому етапі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України, або з 1 січня 2017 року (у разі не включення редакції до такого переліку) на здійснення дій, передбачених Законом України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» у встановлені вказаним законом  терміни.

 

  1. Зміст даного рішення довести до відома трудового колективу редакції газети «Голос з-над Бугу».

 

  1. Копію даного рішення надіслати у Державний Комітет телебачення та радіомовлення України для внесення до Зведеного переліку об’єктів реформування.

 

  1. У місячний термін з дня прийняття даного рішення сесії районної ради опублікувати його зміст у газеті «Голос з-над Бугу».

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва.

 

 

Голова районної ради                                                            Микола Пасько