Р І Ш Е Н Н Я №118 / 16 червня 2016 року / Про внесення змін в Програму соціального захисту окремих категорій населення Сокальського району на 2016 рік

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

  VІІ  сесія _VІІ_ скликання

Р І Ш Е Н Н Я №118

16 червня 2016 року                                                             м.Сокаль                  

 

Про внесення змін в Програму

соціального захисту окремих категорій

населення Сокальського району на 2016 рік

 

Керуючись п.16 ч. 1 ст. 43 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійних комісій районної ради з питань охорони здоров’я, молодіжної політики, спорту та соціального захисту населення, з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій, Сокальська районна рада  Львівської області,-

 

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Внести зміни в Програму соціального захисту окремих категорій населення Сокальського району на 2016 рік, затверджену рішенням Сокальської районної ради Львівської області №37 від 25 грудня 2015 року, наступного змісту:

1.1. Пункти 4.7 , 6.7.викласти  у наступній редакції:

“4.7. Грошова допомога членам сімей загиблого (АТО)

Реалізується шляхом надання одноразової грошової допомоги членам сімей загиблого військовослужбовця, який загинув, помер під час виконання чи проходження військової служби.

6.7. Грошова допомога членам сімї загиблого (АТО)

Допомога виплачується членам сім’ї загиблого військовослужбовця, який загинув, помер під час виконання чи проходження військової служби.

Кошти на виплату одноразової грошової допомоги за поданою заявкою виконавцем програми перераховуються з районного бюджету на бюджетний рахунок управління соціального захисту населення (Виконавця заходу).

До членів сім’ї  загиблого належать – неповнолітні діти (віком до 18 років), діти у разі навчання у вищих навчальних закладах І – ІV рівня акредитації, та професійно-технічних навчальних закладах, до закінчення цих навчальних закладів, але не довше ніж до досягнення ними 23 років, батьки, один з подружжя,  який не одружився  вдруге.

Виплата допомоги призначається автоматично, якщо член сім’ї загиблого отримував її у попередньому бюджетному році за аналогічною Програмою.

У разі первинного звернення допомога виплачуються членам сім’ї загиблого відповідно до поданої заяви та підтверджуючих документів.

Допомога призначається за умови реєстрації члена сім’ї загиблого в Сокальському районі.

Кошти виплачуються через поштове відділення або особовий рахунок отримувача допомоги.

Виконавець Програми несе відповідальність за правильність оформлення розрахункових документів, їх достовірність.»

 

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров’я, молодіжної політики, спорту та соціального захисту населення.

 

Голова районної ради                                            Микола Пасько