Р І Ш Е Н Н Я №152 / 29 вересня 2016 року / Про надання дозволу на оренду приміщень

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

__X  сесія _VІІ_ скликання

Р І Ш Е Н Н Я №152

29 вересня 2016 року                                                             м.Сокаль     

 

Про надання дозволу
на оренду приміщень

Розглянувши звернення від 28. 08. 2016 року № 1106/02-25 Сокальської районної державної адміністрації,  від 22. 06. 2016 року № 01-8/ 618 відділу з питань культури, охорони культурної спадщини, туризму та релігій  Сокальської районної державної адміністрації враховуючи погодження балансоутримувача, з метою більш ефективного використання комунального майна, що належить до спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району та забезпечення збільшення надходжень до районного бюджету, керуючись п.19 ст.43 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.7 та ст.9 Закону України „Про оренду державного та комунального майна”, п. 2.4 Положення про оренду майна, що належить до спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району,  враховуючи висновки постійної комісії  районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва, Сокальська районна рада Львівської області,-
ВИРІШИЛА:

  1. Надати відділу освіти Сокальської районної державної адміністрації дозвіл на продовження терміном на 2 роки 11 місяців договору оренди нежитлового приміщення  загальною площею 89,0 м. кв., що знаходиться за адресою с. Спасів вул. Панаса, 10,  для розміщення філії Сокальської дитячої школи мистецтв ім. В. Матюка.                              .
    2.    Надати відділу освіти  Сокальської районної державної адміністрації дозвіл на продовження терміном на 2 роки 11 місяців договору оренди нежитлового приміщення  загальною площею 189,0  м. кв., що знаходиться за адресою с. Тартаків пр. Шевченка, 2, для розміщення філії Сокальської дитячої школи мистецтв ім. В. Матюка.
  2. Надати відділу освіти Сокальської районної державної адміністрації дозвіл на продовження терміном на 2 роки 11 місяців договору оренди нежитлового приміщення  загальною площею 175,0  м. кв., що знаходиться за адресою с. Волиця вул. І. Франка, 37, для розміщення філії Сокальської дитячої школи мистецтв ім. В. Матюка.

 

  1. Надати відділу освіти Сокальської районної державної адміністрації дозвіл на продовження терміном на 2 роки 11 місяців договору оренди нежитлового приміщення  загальною площею 270,0  м. кв., що знаходиться за адресою с. Стенятин вул. Центральна, 82, для розміщення філії Сокальської дитячої школи мистецтв ім. В. Матюка.

 

  1. Надати Комунального підприємству Сокальської районної ради Львівської області «Сокальська районна друкарня»  дозвіл на продовження терміном на 1 рік договору оренди нежитлового приміщення загальною площею 208,7 м. кв., що знаходиться за адресою м. Сокаль вул. Шашкевича, 43, для розміщення  архівного відділу Сокальської районної державної адміністрації.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва.

 

 

 

Голова районної ради                                                              Микола Пасько