Р І Ш Е Н Н Я №312 від 11 квітня 2017 року / Про депутатський запит Мороза І.В.

 СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ХVІІ сесія  VІІ_скликання

Р І Ш Е Н Н Я №312

11 квітня 2017 року                                                               м. Сокаль

 

Про депутатський запит
Мороза І.В.

 

Заслухавши та обговоривши депутатський запит Мороза І.В. до начальника Сокальського РЕМу Милика З.С. щодо встановлення розвантажувальної трансформаторної підстанції  та нових опор лінії електропередач ПЛ-10кВ по вул..Зелена у м.Угнів, відповідно до частини  2 статті 43 Закону України “Про  місцеве самоврядування в Україні”, статтей 21,22 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, Сокальська районна рада Львівської області,-

 

ВИРІШИЛА:

  1. Підтримати депутатський запит Мороза І.В. до начальника Сокальського РЕМу Милика З.С. щодо встановлення розвантажувальної трансформаторної підстанції та нових опор лінії електропередач ПЛ-10кВ по вул..Зелена у м.Угнів.
  2. Начальнику Сокальського РЕМу Милику З.С.розглянути депутатський запит Мороза І.В. в місячний термін. Про результати розгляду повідомити депутата особисто та Сокальську районну раду.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань євроінтеграції, взаємодії з місцевими радами, децентралізації, регламенту, депутатської етики, законності та взаємодії з ЗМІ.

 

  Голова районної ради                                                                             Микола Пасько