Р І Ш Е Н Н Я №340 від 30 червня 2017 / Про внесення змін в Комплексну програму інформаційно-аналітичної роботи в інтересах органів державної влади та управління, протидії проявам терористичного характеру та організованій злочинній діяльності і корупції на території Сокальського району на 2017 рік

СОКАЛЬСЬКА РАЙОННА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХІХ сесія _VІІ__скликання

Р І Ш Е Н Н Я 340

30 червня 2017 року м.Сокаль

Про внесення змін в Комплексну програму

інформаційно-аналітичної роботи

в інтересах органів державної влади та управління,

протидії проявам терористичного характеру та

організованій злочинній діяльності

і корупції на території Сокальського району

на 2017 рік

Відповідно до п. 16 ч.1 ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії районної ради з питань євроінтеграції, взаємодії з місцевими радами, децентралізації, регламенту,  депутатської етики, законності та взаємодії з ЗМІ, Сокальська районна рада Львівської області, –

В И Р І Ш И Л А:

1.Внести зміни в Комплексну програму інформаційно-аналітичної роботи в інтересах органів державної влади та управління, протидії проявам терористичного характеру та організованій злочинній діяльності і корупції на території Сокальського району на 2017 рік, затверджену рішенням Сокальської районної ради Львівської області від 4 квітня 2017 року№267, виклавши розділи „Фінансове забезпечення Комплексної програми”, „Порядок використання коштів”, „Координація та контроль виконання Комплексної програми” в новій редакції:

Фінансове забезпечення Комплексної програми

Фінансування Комплексної програми здійснюється за рахунок коштів районного бюджету в межах бюджетних призначень. Головним розпорядником бюджетних коштів є Сокальська районна державна адміністрація.

Порядок використання коштів

Сокальська районна державна адміністрація перераховує кошти на рахунок Управління СБ України у Львівській області відповідно до поданої одержувачем заявки-розрахунку на видатки, передбачені Програмою.

Виконавець Комплексної програми несе відповідальність за правильність оформлення розрахункових документів, їх достовірність та цільове використання коштів.

Координація та контроль виконання Комплексної програми

Виконання Комплексної програми покладається на УСБ України у Львівської області. Контроль за виконанням програми покладається на постійну комісію з питань євроінтеграції, взаємодії з місцевими радами, децентралізації, регламенту,  депутатської етики, законності та взаємодії з ЗМІ.

Червоноградський міський відділ Управління СБУ у Львівській області до 20 числа місяця, наступного за звітним роком, подає інформацію про стан виконання Комплексної програми районній раді.”

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань євроінтеграції, взаємодії з місцевими радами, децентралізації, регламенту,  депутатської етики, законності та взаємодії з ЗМІ. 

Голова районної ради                                                                Микола Пасько