ВИСНОВОК постійної комісії Сокальської районної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та розвитку сільських територій

ВИСНОВОК

постійної комісії Сокальської районної ради
з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та розвитку сільських територій

 

 

26 липня 2017  року

 

Комісія вирішила:

 

 

1.Про затвердження порядку денного ХХ позачергової сесії Сокальської районної ради Львівської області VIІ скликання – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.

 

  1. Про затвердження умов конкурсу на визначення опорних навчальних закладів – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.

 

  1. Про зміну типу Угринівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Сокальської районної ради Львівської області шляхом перейменування в Угринівську загальноосвітню школу І ступеня Сокальської районної ради Львівської області- рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.

 

  1. Про перейменування Сокальської гімназії імені Олега Романіва Сокальської районної ради Львівської області в Сокальський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.– гімназія» імені Олега Романіва Сокальської районної ради Львівської області – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.

 

  1. 5. Про перейменування Пристанської ЗШ І-ІІст. Сокальської районної ради Львівської області в Пристанський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І – ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Сокальської районної ради Львівської області – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.

 

  1. Про внесення змін до рішення Сокальської районної ради Львівської області від 18 травня 2017 року № 323 „Про проект ліквідації ДП „Шахта Візейська”- рекомендувати проект рішення розглянути на сесії, потрібно детальніше розглянути.

 

  1. Про внесення змін до показників районного бюджету Сокальського району на 2017 рік– рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.

 

8.Про внесення змін в Програму пропагування Сокальського району на території України та за кордоном: культурний розвиток Сокальського району у 2017 році – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії

 

  1. Про внесення змін в Програму захисту сільськогосподарських угідь від повторного заболочення та населених пунктів від підтоплення на 2017 рік – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.

 

10.Про затвердження Програми облаштування і благоустрою кладовищ у Сокальському районі на 2017 рік – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії з поправкою Сенюка А.І.

 

 

 

Голова постійної комісії                                                                                                        А.І.Сенюк    

 

Секретар  засідання  постійної комісії                                                                        М.Т.Веклин