Висновок постійної комісія з питань освіти, культури, туризму і духовного розвитку

СОКАЛЬСЬКА РАЙОННА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

постійна  комісія з питань освіти, культури, туризму і духовного розвитку

від «2липня 2017р.

ВИСНОВКИ :

Постійна  комісія з питань освіти, культури, туризму і духовного розвитку рекомендує сесії Сокальської районної ради Львівської області винести на розгляд позачергової сесії районної ради 26.07.2017 року наступні питання :

  1. Про затвердження порядку денного ХХ позачергової сесії Сокальської районної ради Львівської області VIІ скликання.
  2. Про затвердження умов конкурсу на визначення опорних навчальних закладів.
  3. Про зміну типу Угринівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Сокальської районної ради Львівської області шляхом перейменування в Угринівську загальноосвітню школу І ступеня Сокальської районної ради Львівської області.
  4. Про перейменування Сокальської гімназії імені Олега Романіва Сокальської районної ради Львівської області в Сокальський навчально-виховний комплекс “Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.- гімназія” імені Олега Романіва Сокальської районної ради Львівської області”.
  5. Про перейменування Пристанської ЗШ І-ІІ ст. Сокальської районної ради Львівської області в Пристанський навчально-виховний комплекс “Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” Сокальської районної ради Львівської області.
  6. Про внесення змін до показників районного бюджету Сокальського району на 2017 рік.
  7. Про внесення змін в Програму пропагування Сокальського району на території України та за кордоном: культурний розвиток Сокальського району у 2017 році з врахуванням поправки у листі Сокальської райдержадміністрації від 21.07.2017 року № 973/02-25.
  8. Про внесення змін в Програму збереження пам”яток історії та монументального мистецтва Сокальського району на 2017 рік”, враховуючи лист Сокальської РДА від 21.07.2017 року № 972/02-25.


     

             Голова постійної комісії                                                           Береза О. А.

            Секретар постійної комісії                                                        Ігнатюк М. В.