Вересень 01 2017 0Комент.

Міжнародні проекти дорожнього напрямку

30 – 31 серпня були підписані внески дорожніх проектів програми Транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 з Замойським та Томашівським повітами(Республіка Польща).

30 серпня у середу, у Жовківській районній раді відбулося підписання проекту другого етапу із Томашівським повітом, а 31 серпня у Сокальській районній раді було підписано другий етап по підготовці проекту із Замойським повітом.

Як написав на своїй сторінці й фейсбук голова Сокальської районної ради Микола Пасько, що “Два дні поспіль- міжнародні зустрічі та підписання спільних проектів по фонду ” Україна-Польща-Білорусь” з нашими партнерами – Замойським і Томашівським повітами. Проекти другого етапу на загальну суму трохи більше 600 тис.евро.- ремонт доріг та закупівля обладнання для ремонту дорожнього покриття.Тримаємо кулаки ” за” перемогу!”

До кінця грудня будемо знати долю проектів, тобто чи вони отримали перемогу” – наголосив Йозеф Мариніч, координатор проектів із староства Томашівського.

“Тримаємо кулаки за перемогу, та віримо у неї” – зазначила Елла Пашт, координатор проектів із староства Замойського.

До слова. Програма Транскордонного співробітництва “Польща-Білорусь-Україна 2014-2020” передбачає співфінансування проектів 9/1, де лише 10% фінансують місцеві бюджети. За програмаю (у разі вихрашу двох проектів) буде закуплено техніку для ремонту дорожнього покриття та будівництво трьох доріг.