Про затвердження Статуту Угринівської загальноосвітньої школи І ступеня Сокальської районної ради Львівської області в новій редакції

проект

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 ____ сесія _VІІ__скликання

Р І Ш Е Н Н Я
_________ 2017 року                                                                         м.Сокаль

 

Про затвердження Статуту
Угринівської загальноосвітньої школи І ступеня
Сокальської районної ради
Львівської області в новій редакції

Відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 11 частини 1 статті 15 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», у зв’язку набранням чинності Закону України «Про освіту», враховуючи висновки постійних комісій районної ради, Сокальська  районна рада Львівської області,-

 

В И Р І Ш И Л А:

           1.Затвердити Статут Угринівської загальноосвітньої школи І ступеня Сокальської районної ради Львівської області в новій редакції, що додається.

  1. Доручити директору Угринівської загальноосвітньої школи І ступеня Сокальської районної ради Львівської області Заяць В.І. подати документи для здійснення   державної реєстрації нової редакції Статуту.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань  освіти, культури, туризму та духовного розвитку.

 

Голова районної ради                                                      Микола Пасько

статут Угринівської загальноосвітньої школи І ступеня