Р І Ш Е Н Н Я №439 від 12 грудня 2017 року / Про звернення до Сокальської РДА, Львівської ОДА та Львівської обласної ради, Кабінету Міністрів України щодо представлення до почесного звання України “Заслужений працівник фізичної культури і спорту України”

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 ХХIV сесія _VІІ__скликання

Р І Ш Е Н Н Я 439

12 грудня 2017 року                                                                         м.Сокаль

  

Про звернення до Сокальської РДА,
Львівської ОДА та Львівської обласної ради,
Кабінету Міністрів України щодо
представлення до почесного звання
України “Заслужений працівник фізичної
культури і спорту України”

Розглянувши депутатське звернення  В.Сорочука від 11 грудня 2017 року про клопотання щодо представлення до почесного звання України “Заслужений працівник фізичної культури і спорту України ” – ТЕТЕРКУ Василю Петровичу за особистий вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, популяризацію у світі спортивних заслуг України, значний внесок у розвиток спорту нашої держави на міжнародній арені, керуючись ст. 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Сокальська районна рада Львівської області, –

 

В И Р І Ш И Л А:

  1. Звернутися до Сокальської РДА, Львівської ОДА, Львівської обласної ради та Кабінету Міністрів України щодо представлення до присвоєння почесного звання України “Заслужений працівник фізичної культури і спорту України” ТЕТЕРКУ Василю Петровичу, вчителю фізичної культури Бутинського НВК “ЗШ І-ІІІ ст. – дитячий садок” Сокальського району Львівської області, майстру спорту міжнародного класу з легкої атлетики, переможцю багатьох міжнародних марафонів.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань євроінтеграції, взаємодії з місцевими радами, децентралізації, регламенту, депутатської етики, законності та взаємодії з ЗМІ.

 

Голова районної ради                                                                                             Микола Пасько