Р І Ш Е Н Н Я №537 від 11 травня 2018 року /   Про затвердження Програми розвитку спортивної інфраструктури у Сокальському районі на 2018 рік

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ХХІХ  сесія  VІІ__скликання
Р І Ш Е Н Н Я 537

11 травня 2018 року                                                                  м.Сокаль

 

Про затвердження Програми
розвитку спортивної інфраструктури
у Сокальському районі на 2018 рік

На виконання п.2.3.2 «Формування здорового способу життя та розвиток сфери охорони здоров’я» стратегічної цілі 5.2 «Якість життя» Стратегії розвитку Львівщини на період до 2020 року, а також відповідно до Указу Президента України від 9 лютого 2016 року № 42/2016 «Про Національну стратегію з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація», розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2017 року № 548-р «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» на 2018 рік, з метою розвитку спортивної інфраструктури у Сокальському районі; керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійних комісій з питань охорони здоров’я, молодіжної політики, спорту та соціального захисту населення і з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій, Сокальська районна рада Львівської області, –

 

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Програму розвитку спортивної інфраструктури у Сокальському районі на 2018 рік (далі – Програма), що додається.
  2. Установити, що співфінансування Програми здійснюється з районного та місцевих бюджетів, а також за рахунок позабюджетних коштів, не заборонених законодавством.
  3. Доручити фінансовому управлінню райдержадміністрації (Г. Леонова) забезпечити фінансування Програми.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань охорони здоров’я, молодіжної політики, спорту та соціального захисту населення (М.Поліщук) і з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій (В. Пограничний).

 

 Голова районної  ради                                             Микола Пасько

 

додатки до ріш.537 Програми розвитку спортивної інфраструктури у Сокальському районі на 2018 рік