Червень 14 2018 0Комент.

У Сокалі нагородили обдарованих школярів району

“Країна мрій” – гасло традиційного свята обдарованості на Сокальщині.

У четвер, 14 червня 2018 року, третій рік поспіль, відбулося нагородження обдарованих школярів Сокальщини. Свято організовано Сокальським районним методкабінетом спільно з керівниками творчих колективів району.

Гостями свята були: отець Роман Синицький, голова Сокальської районної ради Микола Пасько,  голова Сокальської райдержадміністрації Роман Токай, заступники голови районної ради та голови райдержадміністрації Василь Бойко та Микола Поліщук, головні спеціалісти відділу освіти Сокальської РДА Леся Ковалишин та Любов Тот, завідувач районним методкабінетом Галина Гібляк, в.о. директора інклюзивно-ресурсного центру Ганна Фенчин, депутати районної ради, директори шкіл, педагоги, батьки.

З вітальним словом до присутніх звернувся о.Роман. Він привітав найактивніших школярів Сокальщини, які досягли успіхів та є добрим прикладом для інших.  Отець Роман також подякував батькам дітей, які будуть нагороджені, адже це робота батьків, їх підтримка та добре слово. Він також побажав нових звершень і досягнень.

Дипломи та грошові винагороди “Лідерам року” вручив голова Сокальської районної ради Микола Пасько, який зазначив, що заслуга та здобутки належать школярам, а районні обранці лише виділили кошти. Микола Миколайович також висловив щиру подяку завідувачу районного методичного кабінету Галині Гібляк, за віддану працю та любов до школярів Сокальщини.

“Науковців року” привітав голова сокальської РДА Роман Токай, який наголосив, що саме за науковцями та лідерами майбутнє держави. “Ви справжня нація. Дякую батькам які навчили працювати, а вчителям за розвиток стержня таланту. Наснаги та творчої невпинної енергії.”

В рамках свята також було нагороджено школярів Сокальщини у наступних номінаціях “Інтелектуал року”, “Спортсмен року”, “Талант року”, “Кращий учень (учениця) сільської школи”, “Колектив року” та “Особлива дитина року”.

Довідка. Програма підтримки обдарованої учнівської молоді Сокальського району Львівської області на 2018р. затверджена 22  грудня 2017 року рішенням №460  Сокальської районної ради Львівської області.  Мета  Програми  полягає у   забезпеченні підтримки обдарованої учнівської молоді району через впровадження різних форм морального та матеріального стимулювання;   піднесення статусу обдарованої молоді та її наставників.