Р І Ш Е Н Н Я №565 від 27 червня 2018 року / Про створення опорної школи на базі Белзької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сокальської районної ради Львівської області

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

            ХХХІ сесія  VІІ__скликання
            Р І Ш Е Н Н Я 565

27  червня 2018 року                                                                         м.Сокаль

 

Про створення опорної школи на базі
Белзької загальноосвітньої
школи І-ІІІ ступенів
Сокальської районної ради
Львівської області

 

Відповідно до Цивільного та Господарського кодексів України,  Законів України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», з урахуванням Положення про освітній округ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.08.2010 № 777 (в редакції постанови Кабінету Міністрів від 20 січня 2016 року № 79 «Про затвердження положення про освітній округ» зі змінами, внесеними Постановою Кабінету Міністрів України № 574 від 31.08.2016 року та Постановою Кабінету Міністрів України № 289 від 19.04.2017 року), враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, туризму та духовного розвитку та з  метою забезпечення умов для рівного доступу до якісної освіти, підвищення рівня якості освіти, ефективного використання наявних ресурсів, Сокальська районна рада Львівської області, –

ВИРІШИЛА :

  1. Затвердити результати конкурсу із визначення опорних навчальних закладів – протокол конкурсного комітету на кращий проект опорної школи від 18.08.2017року.
  2. Утворити опорну школу на базі Белзької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сокальської районної ради Львівської області.
  3. Затвердити нову редакцію Статуту Белзької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сокальської районної ради Львівської області, що додається .
  4. Уповноважити директора Белзької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сокальської районної ради Львівської області Золочівського Володимира Романовича подати для реєстрації нову редакцію статуту.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, туризму та духовного розвитку.

 

Голова районної ради                                                       Микола Пасько

 

статут опорної школи на базі Белзької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сокальської районної ради Львівської області