Р І Ш Е Н Н Я №607 від 31 cерпня 2018 року / Про затвердження  технічної документації з  визначення нормативної  грошової оцінки  земельної  ділянки, що передається в оренду ПП «СклоПромТорг» для розміщення та експлуатації  основних, підсобних і допоміжних будівель та  споруд будівельних організацій та підприємств  на території Двірцівської сільської  ради Сокальського району Львівської області (за межами населеного пункту) площею 0,3707га

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

            ХХХІІI сесія  VІІ__скликання
            Р І Ш Е Н Н Я 607

  31 cерпня 2018 року                                                                         м.Сокаль

                                              

 

Про затвердження  технічної документації

з  визначення нормативної  грошової оцінки 

земельної  ділянки, що передається в оренду

ПП «СклоПромТорг» для розміщення

та експлуатації  основних, підсобних і допоміжних

будівель та  споруд будівельних організацій

та підприємств  на території Двірцівської сільської  ради

Сокальського району Львівської області

(за межами населеного пункту) площею 0,3707га

 

 

Розглянувши технічну  документацію  з визначення  нормативної грошової оцінки, розроблену  ПП «Центр ринкових досліджень»,    земельної  ділянки, що передається в оренду ПП «СклоПромТорг» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств на території Двірцівської сільської ради Сокальського району Львівської області  (за межами населеного пункту), враховуючи позитивний висновок  державної  експертизи землевпорядної документації від  02 квітня 2018 року №243, керуючись ст.10 Земельного кодексу України та ст. ст. 13, 23 Закону України «Про оцінку земель», ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи висновок постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального природокористування  та розвитку сільських територій, Сокальська районна рада Львівської області,-

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.Затвердити технічну документацію    з визначення  нормативної грошової оцінки, розроблену ПП «Центр ринкових досліджень»,    земельної  ділянки, що передається в оренду ПП «СклоПромТорг» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств на території Двірцівської сільської ради Сокальського району Львівської області  (за межами населеного пункту) :

– земельна ділянка площею 0,3707 га, кадастровий номер 4624881800:13:000:0015, нормативна грошова оцінка земельної ділянки складає 545892,75 гривень, в тому числі за І кв. м. – 147,26 гривень.

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та розвитку сільських територій.

 

 

     Голова районної ради                                         Микола Пасько