Про відкриття груп продовженого дня у закладах загальної середньої освіти

 

СОКАЛЬСЬКА РАЙОННА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

______ сесія  VІІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я №

жовтень 2018 року                                                                            м.Сокаль

 

 

Про відкриття груп продовженого

дня у закладах загальної середньої освіти

 

Відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про освіту», ст.14 Закону України «Про загальну середню освіту», наказу Міністерства освіти і науки України від 25.06.2018 р. №677 «Про затвердження  Порядку створення груп продовженого дня у державних і комунальних закладах  загальної середньої освіти» та у зв’язку із зверненнями батьків щодо необхідності забезпечення післяобіднього перебування учнів початкових класів під наглядом педагогів у закладах загальної середньої освіти, враховуючи висновки постійних комісій  районної ради  з питань освіти, культури, туризму та духовного розвитку та з питань бюджету, соціально – економічного розвитку та інвестицій, Сокальська районна рада Львівської області,-

ВИРІШИЛА:

1.Відкрити групи продовженого дня у наступних закладах загальної середньої освіти:

– ЗЗСО І-ІІІ ст.. Сокальський ліцей №1 імені Олега Романіва;

– ЗЗСО І-ІІІ ст.. Сокальський ліцей №3 ;

– Хоробрівська ЗШ І-ІІІ ст.;

– Волсвинська ЗШ І-ІІІ ст…

2.Ввести додаткові штатні одиниці  посад вихователів груп продовженого дня у наступних закладах загальної середньої освіти:

– ЗЗСО І-ІІІ ст. Сокальський ліцей №1 імені Олега Романіва – 0,5 ст.;

– ЗЗСО І-ІІІ ст. Сокальський ліцей №3 – 0,5 ст.;

– Хоробрівська ЗШ І-ІІІ ст. – 0,5 ст. ;

– Волсвинська ЗШ І-ІІІ ст…- 0,5 ст.

3.Керівникам  закладів освіти: ЗЗСО І-ІІІ ст. Сокальський ліцей №1 імені Олега Романіва, ЗЗСО І-ІІІ ст. Сокальський ліцей №3, Хоробрівської ЗШ І-ІІІ ст., Волсвинської ЗШ І-ІІІ ст. внести відповідні зміни у штатні розписи.

4.Комунальній установі Сокальської районної ради Львівської області «Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району» проводити оплату праці  працівників відповідно до тарифікаційних списків та штатних розписів в межах кошторисних призначень.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради  з питань освіти, культури, туризму та духовного розвитку та з питань бюджету, соціально – економічного розвитку та інвестицій.

   Голова районної ради                                                           Микола Пасько