Про внесення змін до Порядку проведення конкурсу на право оренди комунального майна, що належить до спільної власності територіальних громад Сокальського району

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

    сесія  VІІ__скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

                               2018 року                                                               м. Сокаль

 

Про внесення змін до Порядку проведення

конкурсу на право оренди комунального

майна, що належить до спільної власності

територіальних громад Сокальського району

Керуючись ст.43 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”,  Положенням про оренду майна, що належить до спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району, рішенням Сокальської районної ради Львівської області від 19. 05. 2011 року № 88 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди комунального майна, що належить до спільної власності територіальних громад Сокальського району», враховуючи висновки постійної комісії  районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва, Сокальська районна рада Львівської області,-

ВИРІШИЛА:

  1.    Внести наступні зміни в Порядок проведення конкурсу на право оренди комунального майна, що належить до спільної власності територіальних громад Сокальського району, затверджений рішенням Сокальської районної ради Львівської області від 19. 05. 2011 року № 88 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди комунального майна, що належить до спільної власності територіальних громад Сокальського району»:

1.1 Пункт 6 Порядку викласти в наступній редакції: «6. Перед оголошенням конкурсу орендодавець протягом десяти днів після прийняття та оприлюднення рішення про надання дозволу на проведення конкурсу зобов’язаний надати районній раді:

1) висновок щодо умов договору оренди;

2) дві кандидатури від орендодавця до складу конкурсної комісії;

3) висновок про оцінку майна та розрахунок стартової орендної плати»

1.2   Пункт 10.1 Порядку викласти в наступній редакції: «10.1. Заяву про участь у конкурсі та необхідні документи. Якщо учасник конкурсу вже подавав заяву про оренду, яка стала підставою для оголошення конкурсу, після оголошення конкурсу він подає нову заяву та нові пропозиції (новий проект договору) відповідно до умов конкурсу.»

1.3 Пункт 10.3 Порядку викласти в наступній редакції: «10.3. Конкурсні пропозиції, які будуть внесені в договір оренди або проект договору оренди з відображеними в ньому:»

1.4  Пункт 11 Порядку викласти в наступній редакції: «11. До складу конкурсної комісії (далі – комісія) входять два представники орендодавця, три представники районної ради.»

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва.

 

Голова районної ради                                                              Микола Пасько