Жовтень 08 2018 0Комент.

В Сокалі представили нового військового комісара Сокальського району

8 жовтня в Сокалі відбулося офіційне представлення нового військового комісара Сокальського районного військового комісаріату. Ним став майор Любомир Бродюк, який до цього обіймав посаду начальника відділення  військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Сокальського РВК.

У присутності заступника голови Сокальської  районної ради Василя Бойка, голови Сокальської райдержадміністрації Романа Токая, керівників районного відділу поліції, Червоноградського СБУ, районної прокуратури обласний військовий комісар, полковник Олександр Тіщенко відрекомендував свого колегу та зачитав наказ від 27 червня 2018 року про призначення майора Любомира Бродюка на посаду військового комісара Сокальського РВК. Він також висловив побажання до присутніх  щодо подальшої тісної співпраці з районним військоматом та наданні допомоги при проведенні військового призову.

Нагадаємо, що попередній військовий комісар Сокальського РВК підполковник  Микола Лисак був переведений на посаду військового комісара Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного комісаріату.