Рішення №647 від 2 листопада 2018 року/Про затвердження Програм

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

            ХХХІV сесія  VІІ__скликання
            Р І Ш Е Н Н Я 647

  02 листопада 2018 року                                                                м.Сокаль

 

Про затвердження Програм

Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Бюджетним Кодексом України, Постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1999 р. №1943 „Про стан забезпечення пожежної безпеки та заходи щодо її поліпшення”, враховуючи висновки постійних комісій районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва та з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та розвитку сільських територій, Сокальська районна рада Львівської області,-

В И Р І Ш И Л А:

1.Затвердити Програму фінансової підтримки об’єктів благоустрою у Сокальському районі на 2018 – 2019 роки (далі – Програма), що додається.

2.Затвердити Цільову соціальну програму розвитку цивільного захисту Сокальського району на 2018 рік (далі – Програма), що додається.

3.Фінансовому управлінню райдержадміністрації при формуванні та внесенні змін до бюджету спланувати видатки на фінансування завдань  і заходів Програм.

4.Контроль за виконанням рішення районної ради покласти на постійні комісії районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва та з питань АПК, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та розвитку сільських територій.

Голова  районної  ради                                                  Микола Пасько

647 Програми благоуст- ДСНС 02.11.18