Висновок засідання постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та розвитку сільських територій  

СОКАЛЬСЬКА РАЙОННА РАДА

Висновок

засідання постійної комісії

з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та розвитку сільських територій

 

14  грудня 2018р.                                                                                  м. Сокаль

 

 

Комісія вирішила:

 

1.Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення  «Про виконання районного бюджету Сокальського району за 9 місяців 2018 року».

  1. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про виконання районного бюджету Сокальського району за 10 місяців 2018 року».
  2. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження розпоряджень голови Сокальської районної державної адміністрації».
  3. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про інформацію щодо використання коштів виділених на реалізацію загальнорайонних програм у 2018 році».
  4. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про внесення змін до показників районного бюджету Сокальського району на 2018 рік».
  5. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про зміну і встановлення села Перв’ятичі Перв’ятицької сільської ради Сокальського району Львівської області».
  6. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про зміну і встановлення меж села Поториця Поторицької сільської ради Сокальського району Львівської області».
  7. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження технічної документації з нормативної  грошової  оцінки  земельної  ділянки громадянина  Сайчук Петра Григоровича, адреса земельної ділянки: Львівська область Сокальський район, село Заставне вул.Вокзальна,10 (за межами населеного пункту)».
  8. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження технічної документації з нормативної  грошової  оцінки  земельних ділянок для оформлення спадщини що знаходяться у власності  у гр. Сироїжко Анастасії Михайлівни, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бутинської сільської ради  (за межами населених пунктів) Сокальського району Львівської області».
  9. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження технічної документації про нормативну  грошову  оцінку  земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена  в перелік земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею  11,6734га, яка розташована за адресою: Волицька сільська рада Сокальського району Львівської області (за межами населеного пункту)».
  10. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження технічної документації про нормативну грошову  оцінку  земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена  в перелік земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  площею  7,0000га, яка розташована за адресою: Княжівська сільська рада Сокальського району Львівської області (за межами населеного пункту)».
  11. Рекомендувати сесії районної ради не підтримувати запропонований проект рішення «Про затвердження технічної документації про нормативну грошову  оцінку  земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена  в перелік земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею  20,1250га, яка розташована за адресою: Сілецька сільська рада Сокальського району Львівської області (за межами населеного пункту)».
  12. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена  в перелік земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею  4,5000га, яка розташована за адресою: Стенятинська сільська рада Сокальського району Львівської області (за межами населеного пункту)».
  13. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена в перелік земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  площею  8,2559га, яка розташована за адресою: Стенятинська сільська рада Сокальського району Львівської області (за межами населеного пункту)».
  14. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження технічної документації про нормативну грошову  оцінку  земельної  ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена  в перелік земельних ділянок для продажу права оренди  на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  площею  16,0000га, яка розташована за адресою: Телязька сільська рада Сокальського району Львівської області (за межами населеного пункту)».
  15. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження технічної документації про нормативну грошову  оцінку  земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена  в перелік земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах для ведення фермерського  господарства  площею  21,8285га, яка розташована за адресою: Хлівчанська сільська рада Сокальського району Львівської області (за межами населеного пункту)».
  16. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження технічної документації про нормативну грошову  оцінку  земельної  ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена  в перелік земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва  площею  9,9021га, яка розташована за адресою: Хоробрівська сільська рада Сокальського району Львівської області (за межами населеного пункту)».
  17. Рекомендувати включити в порядок денний сесії районної ради питання та розглянути проект рішення питання «Про затвердження  технічної документації  про  нормативну грошову  оцінку  земельної   ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена  в перелік земельних ділянок для продажу права оренди  на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 11,4180га, яка розташована за адресою: Варязька сільська рада Сокальського району Львівської області (за межами населеного пункту)».
  18. Рекомендувати включити в порядок денний сесії районної ради питання та розглянути проект рішення питання «Про затвердження  технічної документації  про  нормативну грошову  оцінку  земельної   ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена  в перелік  земельних ділянок для продажу права оренди  на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею  7,7016га, яка розташована за адресою: Стенятинська сільська рада Сокальського району Львівської області (за межами населеного пункту)».
  19. Рекомендувати включити в порядок денний сесії районної ради питання та розглянути проект рішення «Про затвердження  технічної документації про  нормативну грошову  оцінку  земельної   ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена  в перелік земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею  9,1500га, яка розташована за адресою: Волицька сільська рада Сокальського району Львівської області (за межами населеного пункту)».
  20. Рекомендувати включити в порядок денний сесії районної ради питання та розглянути проект рішення «Про затвердження  технічної документації про  нормативну грошову  оцінку  земельної   ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена  в перелік земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею  6,8973га, яка розташована за адресою: Поторицька сільська рада Сокальського району Львівської області (за межами населеного пункту)».
  21. Рекомендувати включити в порядок денний сесії районної ради питання та розглянути проект рішення «Про затвердження  технічної документації про  нормативну грошову  оцінку  земельної   ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена  в перелік земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах для ведення фермерського господарства площею  17,6460га, яка розташована за адресою: Лучицька сільська рада Сокальського району Львівської області (за межами населеного пункту)».
  22. Рекомендувати включити в порядок денний сесії районної ради питання та розглянути проект рішення «Про затвердження  технічної документації про  нормативну грошову  оцінку  земельної   ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена  в перелік земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею  1,7700га, яка розташована за адресою: Опільська сільська рада Сокальського району Львівської області (за межами населеного пункту)»
  23. Рекомендувати розглянути проект рішення «Про затвердження  технічної документації про  нормативну грошову  оцінку  земельної   ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена  в перелік земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею  28,7425га, яка розташована за адресою: Тартаківська сільська рада Сокальського району Львівської області (за межами населеного пункту)».
  24. Рекомендувати включити в порядок денний сесії районної ради питання та розглянути проект рішення « Про внесення змін до Програми «Енергозбереження для населення Сокальського району на 2017-2019 роки».
  25. Рекомендувати включити в порядок денний сесії районної ради питання та розглянути проект рішення питання «Про затвердження  Програми створення, накопичення та використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їхніх наслідків у Сокальському районі на 2019-2023 роки».
  26. Рекомендувати включити в порядок денний сесії районної ради питання та розглянути проект рішення «Про звіт голови районної ради про діяльність  за 2018 рік».
  27.  Рекомендувати розглянути проект рішення «Про затвердження порядку денного тридцять шостої чергової сесії Сокальської районної ради VIІ скликання»

 

                   Голова постійної комісії                                                            А.І.Сенюк    

 

                    Секретар  засідання  постійної комісії                                    М.Т.Веклин