Грудень 28 2018 0Комент.

Голова Сокальської районної ради Микола Пасько зустрівся із представниками футбольної команди «Датський текстиль – Сокаль»

28 грудня голова Сокальської районної ради Микола Пасько зустрівся із представниками футбольної команди «Датський текстиль – Сокаль»: тренером Сергієм Матвеєвим, спортивним директором Василем Сушиком, представником команди Ігорем Тріскою. Також в нараді взяли участь завідувач Комунального закладу Сокальської районної ради Львівської області ФСК «Сокіл»  Володимир Пограничний та начальник відділу молоді та спорту Сокальської райдержадміністрації Мар’яна Копейка.

Присутні обговорили можливості надання фінансової допомоги з районного бюджету для футбольної команди. Зокрема тренер звернув увагу на необхідність забезпечення транспортом та харчування спортсменів, які беруть участь в змаганнях різного рівня, а також при необхідності, забезпечення проживання спортивних команд, які приїздять в Сокаль.

Микола Пасько наголосив, що районна рада готова підтримати такі спортивні ініціативи, проте тут необхідно дотримуватись певних вимог. Це юридична реєстрація футбольної команди та сформований бюджетний запит, що дасть можливість виділити кошти з районного бюджету.

Окрім того, присутні обговорили подальшу долю кінотеатру «Мир». Спортсмени запропонували створити на його основі спортивну базу.  Очільник району підкреслив, що лише громада повинна вирішувати майбутнє цієї споруди. Для цього на офіційному сайті райради проводиться спеціальне опитування,  в ефірі ТРК «Сокаль» транслюється відповідний ролик.

На завершення присутні домовились зустрітись 23 січня, щоб вже більш детально обговорити конкретні заходи для підтримки футбольної команди.