Про затвердження Порядку здійснення допорогових закупівель товарів, робіт та послуг в Сокальській районній раді Львівської області через електронну систему публічних закупівель «Prozorro»

ПРОЕКТ

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

____ сесія  VІІ__скликання
Р І Ш Е Н Н Я

 

    березня 2019 року                                                                      м.Сокаль

 

Про затвердження Порядку

здійснення допорогових закупівель

товарів, робіт та послуг

в Сокальській районній раді

Львівської області через електронну

систему публічних закупівель «Prozorro»

Відповідно до ст.43 та ч.13 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст.2 Закону України “Про публічні закупівлі” Наказу ДП “Зовнішторгвидав України” від 13.04.2016  року №35 «Про затвердження Порядку здійснення допорогових закупівель» (зі змінами та доповненнями), з  метою забезпечення прозорості та відкритості закупівель, економії бюджетних коштів і створення конкуренції при здійсненні закупівель за бюджетні кошти,  враховуючи висновки постійних комісій районної ради з  питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій та з питань євроінтеграції,  взаємодії з місцевими радами, децентралізації, регламенту,  депутатської етики, законності та взаємодії з ЗМІ, Сокальська районна рада Львівської області,-

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Порядок здійснення допорогових закупівель товарів, робіт та послуг в Сокальській районній раді Львівської області через електронну систему публічних закупівель «Prozorro», що додається.
  2. Вважати таким, що втратило чинність рішення Сокальської районної ради Львівської області від 23.06.2016 року №123 «Про затвердження Положення про застосування системи електронних закупівель у Сокальській районній раді Львівської області».
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій та з питань євроінтеграції, взаємодії з місцевими радами, децентралізації, регламенту,  депутатської етики, законності та взаємодії з ЗМІ.

                            Голова районної ради                                           Микола Пасько

 

проект ПОРЯДОК допорогових  закупівель ради