Про внесення змін до районних Програм

ПРОЕКТ 

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

  сесія _VІІ__скликання

Р І Ш Е Н Н Я

березень 2019 року                                                                                                            м.Сокаль

 

Про внесення змін до районних Програм

 

Керуючись пунктом 16 статті 43 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії з питань охорони здоров’я, молодіжної політики, спорту та соціального захисту населення, Сокальська районна рада  Львівської області,

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до Програми соціального захисту окремих категорій населення Сокальського району на 2019 рік, затвердженої рішенням Сокальської районної ради від 21 грудня 2018 року № 703, (далі – Програма) саме:

1.1. У текстовій частині  Програми в розділі 4 «Перелік заходів та результативність показників Програми» доповнити підпунктом 4.5.7. а саме:

«4.5.7. Співфінансування придбання житла учасникам антитерористичної операції.»

1.2. У текстовій частині  Програми в розділі 4 «Перелік заходів та результативність показників Програми» підпунктом 4.7. викласти у новій редакції:

«4.7.    Грошова допомога особам яким виповнилось 100 і більше років.

Реалізується шляхом надання одноразової грошової допомоги особам яким виповнилось 100 і більше років.»

1.3. У текстовій частині  Програми в розділі 6 «Порядок реалізації заходів Програми» доповнити підпунктом 6.5.7. а саме:

«6.5.7. Співфінансування придбання житла учасникам антитерористичної операції.

Даний захід реалізується шляхом виконання «Комплексної програми соціальної підтримки у Львівської області учасників АТО та їхніх родин, бійців – добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2018 – 2020 роки» а саме, п.5.10. «Придбання житла учасникам антитерористичної операції та родинам Героїв Небесної Сотні на умовах спів фінансування» затвердженої рішення обласної ради від 05.12.2017 № 552.

Порядок придбання житла для учасників антитерористичної операції передбачений Додатком 4 до «Комплексної програми соціальної підтримки у Львівської області учасників АТО та їхніх родин, бійців – добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2018 – 2020 роки» затвердженої рішення обласної ради від 05.12.2017 № 552.»

1.4. У текстовій частині  Програми в розділі 6 «Порядок реалізації заходів Програми» перший абзац та назву підпункту 6.5.7. викласти у новій редакції:

«6.7.    Грошова допомога особам яким виповнилось 100 і більше років.

Грошова допомога виплачується одноразово особі, якій виповнилось 100 і більше років, в розмірі визначеному у додатку №1 до даної Програми.»

  • Викласти Додатки 1- 4 до Програми соціального захисту окремих категорій населення Сокальського району на 2019 рік в новій реакції, що додаються.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров’я, молодіжної політики, спорту та соціального захисту населення.

 

Голова районної ради                                                       Микола Пасько

 

додатки до проекту ріш.про змін.програм