Про звіт Служби у справах дітей Сокальської РДА про результати виконання районної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Сокальському районі на 2016-2018 роки

            ПРОЕКТ

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

  ______ сесія _VІІ__скликання

Р І Ш Е Н Н Я ______

 __ ___________2019 року                                                                         м.Сокаль

 

Про звіт Служби у справах дітей Сокальської РДА

про результати виконання районної Програми

забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей,

позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа

у Сокальському районі на 2016-2018 роки

 

Розглянувши звернення голів депутатських фракцій районної ради, заслухавши та обговоривши звіт начальника Служби у справах дітей Сокальської РДА Федаш Г.З. про результати виконання районної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Сокальському районі на 2016-2018 роки, враховуючи висновки постійних депутатських комісій районної ради, відповідно до пункту 28 статті 43 «Про місцеве самоврядування в Україні», Сокальська районна рада Львівської області,-

ВИРІШИЛА:

  1. Звіт начальника Служби у справах дітей Сокальської РДА Федаш Г.З. про результати виконання районної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Сокальському районі на 2016-2018 роки _______________.
  2. Роботу начальника Служби у справах дітей Сокальської РДА Федаш Г.З. щодо виконання районної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Сокальському районі на 2016-2018 роки визнати___________________.
  3. Рекомендувати Сокальській РДА розглянути питання щодо вжиття заходів дисциплінарного впливу до начальника Служби у справах дітей Сокальської РДА Федаш Г.З. за неналежне виконання районної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Сокальському районі на 2016-2018 роки та рішень районної ради.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань освіти, культури, туризму  та духовного розвитку.

 

                                Голова районної ради                                                  Микола Пасько