Березень 05 2019 0Комент.

Довгожителька Сокаля Ганна Процюк відзначила 100 років

5 березня 100 річний ювілей відзначила жителька Сокаля Ганна Процюк. Привітати іменинницю з такою поважною датою прийшли голова Сокальської районної ради Микола Пасько, керівник апарату Сокальської райдержадміністрації Віра Левандовська, начальник управління соціального захисту населення Сокальської райдержадміністрації Володимир Огінський, журналіст газети «Голос з-над Бугу» Любов Пузич.

Представники влади побажали ювілярці доброго здоров’я, сонячного настрою в оточені своєї щасливої родини та Божої ласки. Також гості вручили пані Ганні квіти, подяку, солодощі та кошти, у сумі 3 тис.грн, які були виділені в межах районної Програми соціального захисту окремих категорій населення Сокальського району на 2019 рік.  Зворушена до сліз Ганна Михайлівна подякувала за щирі та теплі слова.

Ганна Михайлівна Процюк народилась 5 березня 1919 року на Сокальщині в селі Вільхове. Разом з чоловіком, ще до ІІ світової війни, поїхала до Німеччини, де працювала 2 роки. Повернувшись додому, на малу батьківщину, як неблагонадійні були переселені в місто Гуляйполе Запорізької області. На Сокальщину подружжя Процюків змогло повернутись лише у 50 роках.

Все своє життя ювілярка багато працювала. Як згадують рідні, сама рано вставала до роботи і їх привчала до праці. Усіх своїх дітей та онуків виховувала у релігійному дусі.

Ганна Михайлівна народила двох дітей, має 3 онуків, 6 правнуків та 2 праправнуки.