ВИСНОВОК постійної депутатської комісії Сокальської районної ради з питань освіти, культури, туризму та духовного розвитку

ВИСНОВОК

постійної депутатської комісії Сокальської районної ради з питань освіти, культури, туризму та духовного розвитку

 

«20» березня 2019 р.

 

Комісія вирішила:

 

1.Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про внесення змін до програми національно-патріотичного, військово-спортивного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних силах України на 2017-2020 роки».

2.Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження програми підтримки обдарованої учнівської молоді Сокальського району на 2019 рік».

3.Рекомендувати виключити з порядку денного сесії районної ради запропонований проект рішення «Про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти Сокальського району»

4.Рекомендувати сесії районної ради включити до порядку денного сесії районної ради запропонований проект рішення «Про закріплення за закладами загальної середньої освіти території обслуговування».

5.Рекомендувати сесії районної ради включити до порядку денного  сесії районної ради запропонований проект рішення «Про затвердження програми підтримки і розвитку закладів дошкільної освіти Сокальського району на 2019 рік».

6.Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження програми пропагування Сокальського району на території України та за кордоном: культурний розвиток Сокальського району у 2019 році»

7.Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження програми підтримки та розвитку народних домів Сокальського району у 2019 році».

8.Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження програми підтримки творчої діяльності аматорських колективів Сокальського району у 2019 році».

9.Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про внесення змін до програми по збереженню об’єктів культурної спадщини Сокальського району на 2019 рік».

10.Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження Програми забезпечення публічності у роботі закладів освіти та створення системи ефективної комунікації учасників освітнього процесу у Сокальському районі на 2019 рік».

11.Рекомендувати виключити з порядку денного сесії районної ради запропонований проект рішення «Про внесення змін до Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху для учнів закладів освіти Сокальського району на 2018-2019 роки».

12.Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження звітів розпорядників коштів про виконання загально районних програм за 2018 рік».

13.Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про виконання районного бюджету Сокальського району на 2018 рік».

14.Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про внесення змін до показників районного бюджету Сокальського району на 2019 рік».

15.Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про звіт голови Сокальської районної державної адміністрації про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Сокальського району».

16.Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження порядку денного ХХХVIІ чергової сесії Сокальської районної ради Львівської області VIІ скликання».

 

                   Голова постійної комісії                                                                  Береза О. А.

                  Секретар постійної комісії                                                           Ігнатюк М. В.