Березень 26 2019 0Комент.

Відбулось засідання двох постійних депутатських комісій

25 березня в Сокальській районній раді пройшло засідання двох постійних депутатських комісій: з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій та з питань АПК, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та розвитку сільських територій. У їх роботі брали участь заступник голови Сокальської районної ради Василь Бойко, начальник фінансово-господарського відділу райради Надія Крупська, начальник організаційно-юридичного відділу Олександра Гринюк, керівники структурних підрозділів Сокальської райдержадміністрації.

Районні обранці заслухали розпорядників коштів про виконання загальнорайонних програм за 2018 рік, а також начальника фінансового управління Сокальської райдержадміністрації Галину Леонову щодо виконання районного бюджету Сокальського району у 2018 році. Вона також ознайомила присутніх із змінами, які вносяться до районного бюджету на 2019 рік.

Також депутати обговорили та рекомендували на затвердження кілька районних програм. Це програма підтримки обдарованої учнівської молоді Сокальського району на 2019 рік, програма покращення ефективності використання нерухомого майна та земельних ділянок, що належать до спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району на 2019 рік, програми ідентифікації та збереження цінних насаджень і дерев на території Сокальського району на 2019-2020 роки тощо.

Окрім того, були розглянуті проекти рішень, які пропонується додатково включити у порядок денний. Більшість з них стосуються земельних та екологічних питань: зміна меж сіл Тудорковичі, Спасів та Войславичі, а також створення ботанічних або зоологічних заказників на території Сокальського району.

Після обговорення члени комісії рекомендували депутатам Сокальської районної ради підтримали відповідні профільні питання порядку денного чергової 37-ї сесії, яка відбудеться 28 березня 2019 року.