Р І Ш Е Н Н Я  №761 від 9 квітня 2019 року/Про підтримку створення зоологічного заказника місцевого значення “Куличківський” на території Великомостівської міської ради Сокальського району Львівської області за межами населеного пункту

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ХХХVІІ сесія _VІІ__скликання

Р І Ш Е Н Н Я  №761

  09  квітня   2019 року                                                                    м.Сокаль

           

Про підтримку створення зоологічного

заказника місцевого значення “Куличківський

на території Великомостівської міської ради

Сокальського району Львівської області

за межами населеного пункту

 

Розглянувши лист голови постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та розвитку сільських територій  Сенюка А.І. від 12.02.2019 року № 12/02-2019-01, керуючись  ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 51-53 Закону України «Про природно-заповідний фонд України», Методичними рекомендаціями щодо розроблення проектів створення природних територій та об’єктів природно-заповідного фонду України, затвердженими наказом Міністерства екології та природних ресурсів України від 21.08.2018 року №306 та враховуючи висновок постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та розвитку сільських територій, Сокальська районна рада Львівської області,-

 

В И Р І Ш И Л А:

1.Підтримати створення зоологічного заказника місцевого значення “Куличківський” загальною площею 187,0 га, на території Великомостівської міської ради (Великомостівської міської об’єднаної територіальної громади)  Сокальського району Львівської області, без вилучення земельної ділянки у землекористувача, за межами населеного пункту (карта-схема  розташування зоологічного заказника місцевого значення “Куличківський” додається).

2.Голові Сокальської районної ради Львівської області (Пасько М.М.) забезпечити оприлюднення даного рішення на сайті Сокальської районної ради та по можливості, у часописі районної газети “Голос з-над Бугу” та через КП «Телерадіокомпанію «Сокаль».

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Сокальської районної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та розвитку сільських територій (Сенюк А.І.).

     Голова  районної  ради                                                    Микола Пасько

761 Карта заказника Куличківський