Р І Ш Е Н Н Я №770 від 19 квітня 2019 року/Про внесення змін до Програми соціального захисту окремих категорій населення Сокальського району на 2019 рік

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ХХХVІІІ сесія _VІІ__скликання

          Р І Ш Е Н Н Я 770 

19 квітня 2019 року                                                                         м.Сокаль

 

Про внесення змін до Програми соціального

захисту окремих категорій населення

Сокальського району на 2019 рік

 

Керуючись пунктом 16 статті 43 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії з питань бюджету, соціально економічного розвитку та інвестицій, Сокальська районна рада  Львівської області, –

В И Р І Ш И Л А: 

  1. Внести зміни до Програми соціального захисту окремих категорій населення Сокальського району на 2019 рік, затвердженої рішенням Сокальської районної ради від 21 грудня 2018 року №703 (далі – Програма), а саме:

1.1. У текстовій частині  Програми розділ 4 «Перелік заходів та результативність показників Програми» доповнити підпунктом 4.8., а саме:

« 4.8.   Грошова допомога особам, які постраждали внаслідок пожежі».

1.2. У текстовій частині  Програми розділ 6 «Порядок реалізації заходів Програми» доповнити підпунктом 6.8., а саме:

«6.8.    Грошова допомога особам, які постраждали внаслідок пожежі.

Право на одноразову грошову допомогу мають особи, які постраждали внаслідок пожежі.

Допомога надається одному з членів сім’ї, який був зареєстрований та фактично проживав у домогосподарстві, яке  постраждало внаслідок пожежі на території Сокальського району.

Право та розмір допомоги визначається Комісією, склад якої та порядок надання допомоги затверджується розпорядженням голови райдержадміністрації.

Підставою для здійснення виплати одноразової матеріальної допомоги є розпорядження голови районної державної адміністрації про надання одноразової матеріальної допомоги, яке видається з врахуванням рішення Комісії.

Отримання особою одноразової матеріальної допомоги відповідно до цього заходу Програми не є підставою для відмови в отриманні матеріальної допомоги з інших джерел.». 

1.3. Додаток 4 до Програми соціального захисту окремих категорій населення Сокальського району на 2019 рік доповнити пунктом 4.8 та викласти у новій редакції п.4.5.2., що додаються.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров’я, молодіжної політики, спорту та соціального захисту населення.

             Голова районної ради                                         Микола Пасько

 

4.5.2.   Одноразова грошова допомога особі, яка опинилась при певних обставинах на вирішення яких необхідно кошти.

 

Затрати – 90,0 тис. грн. УСЗН районний бюджет 90,0 Покращення матеріального становища осіб, які опинилися при певних обставинах на вирішення яких необхідно кошти
Продукт – грошова допомога
Ефективність – покращення матеріального становища осіб, які мають статус учасника бойових дій, осіб з інвалідністю в наслідок війни, членів сім’ї загиблого чи померлого військовослужбовця, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції (АТО), операції об’єднаних сил (ООС), які опинилися при певних обставинах на вирішення яких необхідно кошти
Якість – Охоплення 100% до потреби у виконанні заходу
4.8. Грошова допомога особам, які постраждали внаслідок пожежі Виплата одноразової грошової допомоги особам, які постраждали внаслідок пожежі Затрати – 10,0 тис. грн. УСЗН районний бюджет 10,0 Підтримка громадян, які постраждали внаслідок пожежі.
Продукт – Одноразова грошова допомога, розмір якої визначається Комісією.
Ефективність – Підтримка громадян, які постраждали внаслідок пожежі.
Якість – Охоплення 100% осіб, які мають право на виплату