Про звільнення директора комунального підприємства „Сокальська районна друкарня”

                                                                                               проект

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

  __ __ сесія __VII__скликання

Р І Ш Е Н Н Я _____

2019р.                                                                                    м.Сокаль

 

Про звільнення директора

комунального підприємства

„Сокальська районна друкарня”

Керуючись п. 20 ч. 1 ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексом законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств (установ, організацій, закладів), які належать до спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району, укладення та розірвання з ними контрактів, затвердженим рішенням Сокальської районної ради від 20.10.2011року №130, зі змінами,  враховуючи висновки постійної комісії районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна  та  підприємництва, Сокальська районна  рада Львівської області,-

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Звільнити Шклянку Богдана Петровича з посади директора комунального підприємства „Сокальська районна друкарня” ___ __________ 2019 року у зв’язку із закінченням строку дії контракту (трудового договору), п. 2 ст. 36 КЗпП України.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна  та  підприємництва.

 

 

Голова районної  ради                                                  Микола Пасько