ВИСНОВОК постійної депутатської комісії Сокальської районної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та розвитку сільських територій

ВИСНОВОК

постійної депутатської комісії Сокальської районної ради

з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та розвитку сільських територій

21 червня  2019  року

 

Комісія вирішила:

 

  1. Про виконання районного бюджету Сокальського району за І квартал 2019 року – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.
  1. Про затвердження розпоряджень голови Сокальської районної державної адміністрації – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.
  1. Про внесення змін до показників районного бюджету Сокальського району на 2019 рік – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.
  2. Про затвердження Програми розвитку освіти Сокальського району на 2019-2023 роки – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.
  1. Про внесення змін в Регіональну програму протипожежного захисту торфовищ на період 2016-2021 року у Сокальському районі- рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.
  1. Про внесення змін в Програму підтримки органів виконавчої влади Сокальського району на 2019 рік – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.
  1. Про затвердження Цільової соціальної Програми розвитку цивільного захисту Сокальського району на 2019 – 2021 роки – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.
  1. Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку народних домів Сокальського району у 2019 році – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.
  2. Про внесення змін до Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Сокальському районі на 2019 – 2021 роки – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.
  1. Про звіт про роботу КП Сокальської районної ради Львівської області «Сокальської районної друкарні» за 2019 рік – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.
  2. Про звільнення директора комунального підприємства „Сокальська районна друкарня”- рекомендувати проект рішення розглянути на сесії.
  3. Про звіт голови постійної комісії районної ради з питань євроінтеграції, взаємодії з місцевими радами, децентралізації, регламенту,  депутатської етики, законності та взаємодії з ЗМІ – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії
  4. Про затвердження порядку денного сорокової чергової сесії Сокальської районної ради VII скликання – рекомендувати проект рішення розглянути на сесії