Р І Ш Е Н Н Я №781 від 27 червня 2019 року/Про внесення змін до районних Програм

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ХХХХ сесія _VІІ__скликання

Р І Ш Е Н Н Я 781

27 червня  2019 року                                                                         м.Сокаль

 

Про внесення змін до

районних Програм

Керуючись пунктом 16 статті 43 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійних комісій районної ради, Сокальська районна рада  Львівської області, –

 

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Сокальському районі на 2019 – 2021 роки, вилучивши з п. 4 та п. 6 Паспорта згаданої Програми слова «відділ містобудування та архітектури Сокальської райдержадміністрації».
  2. Внести зміни до Програми розроблення містобудівної документації в Сокальському районі на 2016 – 2020 роки, затвердженої рішенням Сокальської районної ради від 12 січня 2016 року №48, виклавши Додаток 4 до Програми в новій редакції, що додається.
  3. Внести зміни до Програми соціального захисту окремих категорій населення Сокальського району на 2019 рік, затвердженої рішенням Сокальської районної ради від 21 грудня 2018 року № 703 (далі – Програма), а саме:

3.1. У текстовій частині  Програми в підпункті  6.5.4. «Підтримка соціальних заходів» абзац перший викласти у новій редакції, а саме:

«Заходи, які проводяться за участі учасників бойових дій, осіб з інвалідністю в наслідок війни, член сім’ї загиблого чи померлого військовослужбовця, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції (АТО), операції об’єднаних сил (ООС), осіб, які отримали тілесні ушкодження під час участі у Революції Гідності, учасників визвольних змагань, людей з інвалідністю, осіб які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС та інших категорій громадян охоплених заходами даною програми можуть бути профінансовані в межах фінансового ресурсу виділених на реалізацію даного заходу».

3.2. Додаток 4 до Програми соціального захисту окремих категорій населення Сокальського району на 2019 рік викласти у новій редакції, який додається.

  1. Внести зміни до Програми підтримки і розвитку закладів дошкільної освіти Сокальського району на 2019 рік, затвердженої рішенням Сокальської районної ради від   9 квітня 2019 року №756, виклавши Додаток 3  до Програми в новій редакції, що додається.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради відповідного профілю.

                         Голова районної ради                                                 Микола Пасько

781 Додаток до рішення внесення зміни Програми житло діти, МБД,соцзахист, ДДУ 27.06.19