Про надання дозволу на списання комп’ютерів

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

   сесія                VIІ   скликання

РІШЕННЯ  №

 

                 2019 року                                                                           м.Сокаль

Про надання дозволу

на списання компютерів

 

Розглянувши клопотання комунальної установи Сокальської районної ради Львівської області “Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району” від 07.06.2019 р. №01-8/303 про надання дозволу на списання комп’ютерів, керуючись ст.43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Положенням про порядок списання майна, що належить до спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селища, міст Сокальського району, затвердженим рішенням Сокальської районної ради Львівської області від 18.08.2011 року №116,  враховуючи висновки постійних депутатських комісій районної ради, Сокальська районна рада Львівської області, –

 

ВИРІШИЛА :

 

  1. Надати  комунальній установі Сокальської районної ради Львівської області ” Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району ” дозвіл на списання у встановленому законодавством порядку комп’ютерів в кількості 2 шт.:

– «Персональний комп’ютер учня» вартістю 5789,00 грн. – 1 шт.

– «Робоче місце вчителя» вартістю 5890,00 грн. – 1 шт.

  1. Комунальній установі Сокальської районної ради Львівської області

“Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району” провести списання вищезазначених комп’ютерів у відповідності до  норм чинного законодавства.

  1.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію районної ради з питань питань освіти, культури, туризму  та духовного розвитку.

 

 Голова районної ради                                                               Микола Пасько