Липень 18 2019 0Комент.

17 липня у Сокальському народному домі відбулась нарада з керівниками народних домів та бібіліотек району

17 липня у Сокальському народному домі відбулась нарада з керівниками народних домів та бібіліотек району за участю голів Сокальської районної ради Миколи Паська та Сокальської районної державної адміністрації Андрія Дяченка.

На порядку денному розглядались наступні питання:
1. Аналіз проведених заходів, щодо підтримки та розвитку народних домів та бібліотек району.
2. Ознайомлення учасників наради з інтерактивною картою району.
3. Про дотримання протипожежних заходів в народних домах та бібліотеках району.
4. Аналіз роботи установ культури та методичні рекомендації.
По перших двох питаннях виступили Андрій Дяченко та Микола Пасько, які проінформували про результати фінансової підтримки установ культури з районного, обласного та державного бюджетів. Зокрема, щодо реалізації районної програми підтримки та розвитку народних домів, яка затверджується сесією районної ради другий рік поспіль. А також, присутні мали можливість ознайомитись з електронною інвестиційною картою Сокальського району «Інвестуй в Сокальщину», яка дає змогу отримати інформацію про здійснення бюджетних інвестицій у розрізі кожного об’єкта та населеного пункту. По третьому питанню головний інспектор ДСНС Олег Борис провів інструктаж з протипожежної безпеки в установах культури, наголосив щодо усунення недоліків, зазначених у приписах, виданих під час проведення перевірок.

Окрім цього, начальник відділу з питань культури, охорони культурної спадщини, туризму та релігій райдержадміністрації Руслана Антонюк провела короткий аналіз роботи народних домів, надала рекомендації щодо подальшої діяльності.
Після виступів відбувся діалог з представниками влади району.