ПРОТОКОЛ № _32_засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

СОКАЛЬСЬКА РАЙОННА РАДА

         ПРОТОКОЛ № _32_

        засідання постійної комісії

       з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій:

 

від «14»   серпня  2019р.

Присутні:

Голова постійної комісії:      Пограничний Володимир Ігорович

Секретар  комісії:                   Глушко Петро Іванович

Члени постійної комісії: :      Волос Роман Ярославович, Криштоф Олег Степанович, Монастирський Роман Теофілійович, Петрашкевич Богдан Григорович, Дем’янович Микола Михайлович, Кожушко Олег Васильович.

Запрошені: Керівник апапрату Сокальської РДА,  нач. фінансового управління Сокальської РДА,  розпорядники бюджетних коштів.

СЛУХАЛИ: голову постійної комісії – Пограничного В.І.  «Про затвердження порядку денного засідання постійної депутатської комісії»

ВИРІШИЛИ:   Затвердити порядок денний засідання постійної депутатської комісії.

Голосували: За – 7

Проти – 0

Утримались – 0

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Затвердження порядку денного комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій.
  2. Про виконання районного бюджету Сокальського району за І півріччя 2019 року. (доповідає Леонова Г.С.)
  3. Про затвердження розпоряджень голови Сокальської районної державної адміністрації. (доповідає Леонова Г.С.)
  4. Про соціальне та матеріальне забезпечення демобілізованих учасників АТО та ООС, сімей загиблих військовослужбовців, що отримали поранення в зоні проведення антитерористичних операцій та операції об’єднаних сил на Сході України. (доповідає Огінський В.Б.)
  5. Про затвердження Програми розроблення Схеми планування території та проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж Сокальського району на 2019-2020 роки. (доповідає Баралус М.Й.)
  6. Про внесення змін в Програму оповіщення населення у разі виникнення та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їхніх наслідків у Сокальському районі на 2019-2020 роки.(доповідає Наумчук Ю.)
  7. Про внесення змін до Програми енергозбереження для населення Сокальського району на 2017-2019 роки.
  8. Про внесення змін до показників районного бюджету Сокальського району на 2019 рік. (доповідає Леонова Г.С.)
  9. Розгляд листів і звернень.

2.СЛУХАЛИ: начальника фінансового управління Сокальської РДА Леонову Г.С. «Про виконання районного бюджету Сокальського району за І півріччя 2019 року».

ВИСТУПИЛИ: Пограничний В.І.

ВИРІШИЛИ: Винести на розгляд сесії районної ради  проект рішення  «Про виконання районного бюджету Сокальського району за І півріччя 2019 року».

Голосували: За – 7

Проти:- 0

Утримались:- 0

3.СЛУХАЛИ: начальника фінансового управління Сокальської РДА Леонову Г.С.  «Про затвердження розпоряджень голови Сокальської районної державної адміністрації».

ВИСТУПИЛИ: Пограничний В.І.

ВИРІШИЛИ: Винести на розгляд сесії районної ради  проект рішення  «Про затвердження розпоряджень голови Сокальської районної державної адміністрації».

Голосували: За – 7

Проти:- 0

Утримались:- 0

4.СЛУХАЛИ: Начальника фінансового управління Сокальської РДА Леонову Г.С.  «Про внесення змін до показників районного бюджету Сокальського району на 2019 рік».

ВИСТУПИЛИ: Пограничний В.І., Монастирський Р.Т. з пропозицією до сесії районної ради надіслати на електронну адресу депутатам бюджетної комісії текст поправки Сокальської РДА.

ВИРІШИЛИ: Винести на розгляд сесії районної ради  проект рішення  «Про внесення змін до показників районного бюджету Сокальського району на 2019 рік».

Голосували: За – 7

Проти:- 0

Утримались:- 0

5 СЛУХАЛИ: Начальника управління соціального захисту населення Сокальської РДА  Огінського В.Б.  «Про соціальне та матеріальне забезпечення демобілізованих учасників АТО та ООС, сімей загиблих військовослужбовців, що отримали поранення в зоні проведення антитерористичних операцій та операції об’єднаних сил на Сході України.».

ВИСТУПИЛИ: Пограничний В.І., Криштоф О.С.

ВИРІШИЛИ: Винести на розгляд сесії районної ради  проект рішення  «Про соціальне та матеріальне забезпечення демобілізованих учасників АТО та ООС, сімей загиблих військовослужбовців, що отримали поранення в зоні проведення антитерористичних операцій та операції об’єднаних сил на Сході України.».

Голосували: За – 7

Проти:- 0

Утримались:- 0

  1. СЛУХАЛИ: Начальника відділу містобудування та архітектури Сокальської РДА  Баралус М.Й.  «Про затвердження Програми розроблення Схеми планування території та проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж Сокальського району на 2019-2020 роки.».

ВИСТУПИЛИ: Пограничний В.І., Дяченко А.П.

ВИРІШИЛИ: Винести на розгляд сесії районної ради  проект   «Про затвердження Програми розроблення Схеми планування території та проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж Сокальського району на 2019-2020 роки.».

Голосували: За – 7

Проти:- 0

Утримались:- 0

7.СЛУХАЛИ: Начальника відділу з питань цивільного захисту  Сокальської РДА  Наумчука Ю.С.  «Про внесення змін в Програму оповіщення населення у разі виникнення та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їхніх наслідків у Сокальському районі на 2019-2020 роки.».

ВИСТУПИЛИ: Пограничний В.І., Пасько М.М.

ВИРІШИЛИ: Винести на розгляд сесії районної ради  проект рішення  «Про внесення змін в Програму оповіщення населення у разі виникнення та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їхніх наслідків у Сокальському районі на 2019-2020 роки.».

Голосували: За – 7

Проти:- 0

Утримались:- 0

8.СЛУХАЛИ: Голову постійної комісії  Пограничного Володимира Ігоровича  «Розгляд листів і звернень» (інформація додається).

 

Голова постійної комісії                                        Пограничний В.І.

 

Секретар  комісії                                                     Глушко П.І.