Р І Ш Е Н Н Я №801 від 15.08.2019 року /Про затвердження Положення про порядок складання Річного фінансового плану  Комунального некомерційного підприємства Сокальської районної ради Львівської області «Сокальська центральна районна лікарня»

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

XLI   сесія _VІІ__скликання

Р І Ш Е Н Н Я 801

 15 серпня 2019 року                                                                         м.Сокаль

                                                          

Про затвердження Положення про порядок

складання Річного фінансового плану

 Комунального некомерційного підприємства

Сокальської районної ради Львівської області

«Сокальська центральна районна лікарня»

 

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 7.3.3. Статуту КНП «Сокальська ЦРЛ», затвердженого рішенням Сокальської районної ради Львівської області № 583 від 09.07.2018 року «Про  Комунальне некомерційне підприємство Сокальської районної ради Львівської області «Сокальська центральна районна лікарня», з метою забезпечення потреб діяльності та розвитку КНП «Сокальська ЦРЛ», виконання його зобов′язань, включаючи зобов′язання щодо сплати податків та інших обов′язкових платежів до бюджетів та державних цільових фондів,  враховуючи висновки постійної комісії районної ради з питань охорони здоров′я, молодіжної політики, спорту та соціального захисту населення, Сокальська районна рада  Львівської області,  –

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Положення про порядок складання Річного фінансового плану Комунального некомерційного підприємства Сокальської районної ради Львівської області «Сокальська центральна районна лікарня», що додається.
  2. Відповідальність за складення та виконання фінансового плану КНП «Сокальська ЦРЛ» покласти на керівника підприємства – головного лікаря КНП «Сокальська ЦРЛ».
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров′я, молодіжної політики, спорту та соціального захисту населення.

 

                    Голова районної ради                                                       Микола Пасько

801 Положення про порядок фінплан ЦРЛ