Про надання згоди на безоплатне прийняття з комунальної власності територіальної громади в особі Червоноградської міської ради, майна, яке знаходиться на балансі відділу освіти Червоноградської міської ради у спільну комунальну власність територіальних громад сіл, селища, міст Сокальського району

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

XLIІ   сесія _VІІ__скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 _____________ 2019 року                                                                         м.Сокаль

                                                          

Про надання згоди на безоплатне
прийняття з комунальної власності
територіальної громади в особі
Червоноградської міської ради, майна,
яке знаходиться на балансі відділу освіти
Червоноградської міської ради у спільну
комунальну власність територіальних громад сіл,
селища, міст Сокальського району

 

Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  враховуючи постанову Верховної ради України від 06 червня 2019 року №2749-VІІІ «Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Львівської області, зміну і встановлення меж Сокальського району Львівської області», звернення  Червоноградської міської ради від 07 серпня 2019 року №3/23-5499/5, рішення Червоноградської міської ради Львівської області від 25 липня 2019 року №1318 «Про безкоштовну передачу комунальної власності територіальної громади в особі Червоноградської міської ради, яка знаходиться на балансі відділу освіти Червоноградської міської ради в комунальну власність Сокальської районної ради», враховуючи висновки постійних комісій районної ради, Сокальська районна рада Львівської області, –

В И Р І Ш И Л А:

  1. 1. Надати згоду на безоплатне прийняття з комунальної власності територіальної громади в особі Червоноградської міської ради, майна, яке знаходиться на балансі відділу освіти Червоноградської міської ради у спільну комунальну власність територіальних громад сіл, селища, міст Сокальського району (перелік майна додається).
  2. Голові Сокальської районної ради створити комісію з приймання- передачі майна та забезпечити процедуру приймання – передачі у відповідності з чинним законодавством.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва.

 

           Голова районної ради                                                    Микола Пасько

Додаток до рішення