Жовтень 07 2019 0Комент.

4 жовтня Сокальський професійний ліцей відзначив 50 років з дня заснування

4 жовтня Сокальський професійний ліцей відзначив 50 років з дня заснування. Привітати навчальний заклад із півстолітнім ювілеєм прийшло чимало гостей: представники влади району, колишні студенти, педагоги-ветерани. Усі вітали колектив ліцею із днем народження, а також із професійним святом – Днем вчителя.

Першим до вітального слова запросили священника Василя Партику. Отець благословив присутніх та подякував вчителям за самовіддану працю. Учасники свята також змогли переглянути презентацію про історію Сокальського професійного ліцею у фотографіях, а вихованці зі сцени, акцентували увагу на основних моментах його діяльності. Вже півстоліття заклад готує кваліфікованих робітників, має свої традиції та надбання і славну історію. Постійно вдосконалюється навчальний процес, модернізується і розвивається матеріально-технічна база.

На урочистостях не забули згадати і про тих, кого немає. Присутні вшанували пам’ять вчителів та студентів, які відійшли у вічність, хвилиною мовчання.

В.о. директора ліцею Галина Ковальчук висловила вдячність колегам за хорошу командну роботу, педагогічну майстерність та нагородила грамотами кращих працівників.

Головний спеціаліст із зв’язків із ЗМІ та територіальними громадами Сокальської районної ради Мар’яна Волос, від імені голови Сокальської райради та депутатського корпусу, привітала педагогічний колектив закладу із ювілеєм та Днем вчителя: «Саме педагоги є одними з основних будівничих завтрашнього дня. Ви виховуєте і навчаєте молодих українців. Саме від якості Вашої роботи буде залежати якою Україна буде в майбутньому. Бажаю усім педагогам натхнення, невичерпних творчих сил, міцного здоров’я, добра і благополуччя».

Мар’яна Волос також вручила колективу Сокальської професійного ліцею подарунок та грамоту від Сокальської районної ради.

Багато теплих привітань звучало і від випускників, вчителів-ветеранів, попередніх директорів. Поздоровлення чудово переплітались із концертною програмою. Свою номери подарували вихованці ліцею, які разом із своїми наставниками готувались, щоб ювілей вдався на славу.