Рішення №815 від 03.10.2019 року /Про внесення змін в рішення №798 від 15 серпня 2019 року «Про окремі питання забезпечення вимог Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна”

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

XLIІІ   сесія _VІІ__скликання

Р І Ш Е Н Н Я 815

3 жовтня 2019 року м. Сокаль

 

 

Про внесення змін в рішення №798 від 15 серпня 2019 року

«Про окремі питання забезпечення вимог Закону України

“Про приватизацію державного і комунального майна”

 

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою забезпечення виконання статей 15, 18 Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна”;  з метою дотримання прозорості процесу продажу майна спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району; враховуючи висновок постійної комісії з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва, Сокальська районна рада Львівської області,-

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни в рішення Сокальської районної ради Львівської області №798 від 15 серпня 2019 року «Про окремі питання забезпечення вимог Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна” наступного змісту:

1.1.Доповнити рішення пунктом 2.1. наступного змісту:

«2.1. Доручити аукціонній комісії затвердити умови продажу об’єкту приватизації та інформаційне повідомлення.»

1.2. Пункт 3 рішення викласти в наступній редакції:

«3. Уповноважити голову районної ради затвердити та підписати протокол аукціонної комісії про умови продажу об’єкту приватизації та інформаційне повідомлення;  затвердити та підписати протокол про результати аукціону, а також укласти договір купівлі-продажу об’єкта приватизації за результатами аукціону.»

  • Доповнити рішення пунктом 3.1. наступного змісту:

«3.1. Доручити заступнику голови районної ради Бойку В.І. забезпечити відображення в електронній торговій системі всієї необхідної інформації щодо об’єкту приватизації – внесення інформації про об’єкт приватизації, інформаційного повідомлення, протоколу аукціону, договору купівлі-продажу та інших необхідних документів.»

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва.

 

               Голова районної ради                                                           Микола Пасько