Р І Ш Е Н Н Я №823 від 16.10.2019 року /Про надання дозволу на оренду приміщень

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

XLIІІ   сесія _VІІ__скликання

Р І Ш Е Н Н Я 823

16 жовтня 2019 року м. Сокаль

 Про надання дозволу
на оренду приміщень

 

Розглянувши звернення від 09.2019 року №288 Відділу молоді та спорту Сокальської районної державної адміністрації, враховуючи погодження від 24.09.2019 року № 01-8/483  Комунальної установи Сокальської районної ради Львівської області «Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району», з метою більш ефективного використання комунального майна, що належить до спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району та забезпечення збільшення надходжень до районного бюджету, керуючись п.19 ст.43 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.7 та ст.9 Закону України „Про оренду державного та комунального майна”, п. 2.4 Положення про оренду майна, що належить до спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району,  враховуючи висновки постійної комісії  районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва, Сокальська районна рада Львівської області,-

В И Р І Ш И ЛА :

  1. Надати Комунальній установі Сокальської районної ради Львівської області «Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району» дозвіл на продовження терміном на 2 роки 11 місяців, договору оренди нежитлового приміщення загальною площею 181,1 м. кв., що знаходиться за адресою: с. Забужжя, вул. І. Франка, 55, для проведення навчально-тренувальних занять з футболу групами ДЮСШ «Буг».
  2. Надати Комунальній установі Сокальської районної ради Львівської області «Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району» дозвіл на продовження терміном на 2 роки 11 місяців, договору оренди нежитлового приміщення загальною площею 298,2 м. кв., що знаходиться за адресою: м.Сокаль, вул. Героїв УПА, 18, для проведення навчально-тренувальних занять з футболу групами ДЮСШ «Буг».
  3. Надати Комунальній установі Сокальської районної ради Львівської області «Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району» дозвіл на продовження терміном на 2 роки 11 місяців, договору оренди нежитлового приміщення загальною площею 160,8 м. кв., що знаходиться за адресою: с.Острів, вул. Л.Українки, 14, для проведення навчально-тренувальних занять з футболу групами ДЮСШ «Буг».
  4. Надати Комунальній установі Сокальської районної ради Львівської області «Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району» дозвіл на продовження терміном на 2 роки 11 місяців, договору оренди нежитлового приміщення загальною площею 283,7 м. кв., що знаходиться за адресою: с.Тартаків, пр.Шевченка, 2, для проведення навчально-тренувальних занять з футболу групами ДЮСШ «Буг».
  5. Надати Комунальній установі Сокальської районної ради Львівської області «Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району» дозвіл на продовження терміном на 2 роки 11 місяців, договору оренди нежитлового приміщення загальною площею 288,0 м. кв., що знаходиться за адресою:  м.Сокаль, вул. Героїв УПА, 68, для проведення навчально-тренувальних занять з футболу групами ДЮСШ «Буг».
  6. Надати Комунальній установі Сокальської районної ради Львівської області «Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району» дозвіл на продовження терміном на 2 роки 11 місяців, договору оренди нежитлового приміщення загальною площею 180,0 м. кв., що знаходиться за адресою: м.Сокаль, вул.Сонячна, 1, для проведення навчально-тренувальних занять з футболу групами ДЮСШ «Буг».
  7. Надати Комунальній установі Сокальської районної ради Львівської області «Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району» дозвіл на продовження терміном на 2 роки 11 місяців, договору оренди нежитлового приміщення загальною площею 162,0 м. кв., що знаходиться за адресою: с.Княже, вул. Центральна, 60, для проведення навчально-тренувальних занять з футболу групами ДЮСШ «Буг».
  8. Надати Комунальній установі Сокальської районної ради Львівської області «Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району» дозвіл на укладення терміном на 2 роки 11 місяців, договору оренди нежитлового приміщення загальною площею 161,4 м. кв., що знаходиться за адресою: с. Стенятин, вул. Центральна, 82, для проведення навчально-тренувальних занять з футболу групами ДЮСШ «Буг», з орендною платою 1 гривня в рік, як для бюджетного закладу.
  9. Надати Комунальній установі Сокальської районної ради Львівської області «Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району» дозвіл на укладення терміном на 2 роки 11 місяців, договору оренди нежитлового приміщення загальною площею 161,2 м. кв., що знаходиться за адресою: с. Ільковичі, вул. Паркова, 6, для проведення навчально-тренувальних занять з футболу групами ДЮСШ «Буг», з орендною платою 1 гривня в рік, як для бюджетного закладу.
  10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва. 

                       

                               Голова районної ради                                                    Микола Пасько