Про внесення змін в Положення про оренду майна, що належить до спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

сесія  VІІ__скликання

Р І Ш Е Н Н Я 

2019 року                                                               м. Сокаль

 

Про внесення змін в Положення про

оренду майна, що належить до спільної

комунальної власності територіальних

громад Сокальського району

 

Керуючись ст.43 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”,  Положенням про оренду майна, що належить до спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району, рішенням Сокальської районної ради Львівської області від 20. 10. 2011 року № 131 «Про внесення змін до Положенням про оренду майна, що належить до спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району», враховуючи висновки постійної комісії  районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва, Сокальська районна рада Львівської області,-

ВИРІШИЛА:

  1. Внести наступні зміни в Положенням про оренду майна, що належить до спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району, затверджене рішенням Сокальської районної ради Львівської області від 20. 10. 2011 року № 131 «Про внесення змін до Положенням про оренду майна, що належить до спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району»:

1.2   Пункт 2.3. Положення викласти в наступній редакції: «2.3. Від імені територіальних громад Сокальського району повноваження орендодавця здійснюють:

– Сокальська районна рада – відносно цілісних майнових комплексів (ЦМК) та об’єктів, загальна площа яких перевищує 200 метрів квадратних.

–  комунальні підприємства районної ради, в господарське відання яких передано майно спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району (окрім ЦМК та об’єктів загальна площа яких перевищує 200 метрів квадратних).

– комунальні організації, установи та заклади, відділи та управління Сокальської районної державної адміністрації в оперативне управління яких передано майно спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району (окрім ЦМК та об’єктів загальна площа яких перевищує 200 метрів квадратних).

– заклад освіти, який передає об’єкт в оренду іншому закладу освіти з метою надання послуг, які не можуть бути забезпечені безпосередньо закладом освіти, пов’язаних із забезпеченням освітнього процесу або обслуговуванням учасників освітнього процесу, за рішенням районної ради та  за погодженням з комунальною установою, в оперативне управління якої передано майно спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва.

 

          Голова районної ради                                                              Микола Пасько