Листопад 08 2019 0Комент.

На Сокальщині привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва

8 листопада у Сокальському районному Народному домі пройшов урочистий захід з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, яке з 2014 року відзначається у листопаді. Привітати винуватців свята прийшли заступник голови Сокальської районної ради Василь Бойко та керівник апарату Сокальської райдержадміністрації Віра Левандовська.

Василь Бойко від імені голови райради та депутатського корпусу привітав всіх, хто присвятив себе благородній справі – збереженню, розвитку і примноженню безцінних духовних скарбів нашого народу та побажав їм міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку і нових творчих здобутків.

                 

Після пролунавших привітань, Василь Бойко та Віра Левандовська вручили грамоти найкращим працівникам культури Сокальщини за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята.

Під час урочистого заходу були представлені і яскраві концертні номери у виконанні талановитих артистів району, які додали усім присутнім чудових вражень та гарного настрою.