Листопад 09 2019 0Комент.

Вітання працівникам культури та аматорам народного мистецтва!

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва! 

Щиро вітаємо Вас із професійним святом! У цей день ми вшановуємо тих, хто відроджує духовні скарби нашого краю, дбає про культурний розвиток держави, займається аматорською творчістю.

Українська земля багата талантами. Наші земляки володіють вагомим творчим потенціалом, який втілюють у життя працівники культури та аматори народного мистецтва. Їхня самовіддана творча праця  вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією.

Сокальщина по праву пишається провідними художніми колективами та митцями, заслужено затвердила за собою славу фестивального краю, збираючи на своїй землі представників різних країн.
Без перебільшення можна стверджувати, що збереження національної культури – запорука успішних перетворень сучасного суспільства. Своєю творчістю та силою духу ви звеличуєте рідну Україну.

Тож від усієї душі дякуємо Вам за сумлінне служіння благородній справі збереження і розвитку української культури – становлення української держави, невтомний творчий пошук, завдяки якому звершуються великі діяння.

Здоров’я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім’ям, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги! Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

З повагою,
голова Сокальської районної ради
Микола Пасько, депутатський корпус