Р І Ш Е Н Н Я №841 від 05.12.2019/Про ініціювання створення Асоціації органів місцевого самоврядування “Єврорегіон Карпати Україна ­– Карпатська агенція регіонального розвитку”

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

          XLIV сесія VІІ__скликання
          Р І Ш Е Н Н Я 841

05 грудня  2019року                                                         м.Сокаль

 

Про ініціювання створення

Асоціації органів місцевого самоврядування

“Єврорегіон Карпати Україна ­– Карпатська

агенція регіонального розвитку”

 

Відповідно до частини 1 статті 15, пункту 15 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, частини 1 статті 8 Закону України “Про асоціацію органів місцевого самоврядування”, враховуючи лист Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» від 11.11.2019 року №193/В-18, з метою підвищення ефективності виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому та регіональному розвитку, захисту прав та інтересів територіальних громад карпатського регіону, створення належного інституційного механізму підтримки розвитку в Карпатах, враховуючи  висновки постійної комісії районної ради з питань євроінтеграції,  взаємодії з місцевими радами, децентралізації, регламенту,  депутатської етики, законності та взаємодії з ЗМІ, Сокальська районна рада Львівської області, –

В И Р І Ш И Л А:

  1. Ініціювати створення Асоціації органів місцевого самоврядування “Єврорегіон Карпати Україна – Карпатська агенція регіонального розвитку”.
  2. Уповноважити голову Сокальської районної ради Паська Миколу Миколайовича брати участь в установчих зборах Асоціації органів місцевого самоврядування “Єврорегіон Карпати Україна – Карпатська агенція регіонального розвитку” та надати такому повноваження на затвердження Статуту Асоціації органів місцевого самоврядування “Єврорегіон Карпати Україна – Карпатська агенція регіонального розвитку” та вирішення усіх інших питань, що будуть необхідні для створення та діяльності Асоціації.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань євроінтеграції,  взаємодії з місцевими радами, децентралізації, регламенту,  депутатської етики, законності та взаємодії з ЗМІ.

 

                      Голова районної ради                                                    Микола Пасько