Р І Ш Е Н Н Я №851 від 05.12.2019/Про відкриття груп подовженого дня у закладах загальної середньої освіти

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

            XLIV сесія VІІ__скликання
            Р І Ш Е Н Н Я 851

05 грудня  2019року                                                         м.Сокаль

 

Про відкриття груп подовженого

дня у закладах загальної середньої освіти

 

Відповідно до ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про освіту», ст.14 Закону України «Про загальну середню освіту», наказу Міністерства освіти і науки України від 25.06.2018 р. №677 «Про затвердження  Порядку створення груп подовженого дня у державних і комунальних закладах  загальної середньої освіти» та у зв’язку із зверненнями батьків, з метою організації дозвілля учнів, надання кваліфікованої допомоги учням у підготовці до уроків і виконанні домашніх завдань, враховуючи висновки постійних комісій  районної ради  з питань освіти, культури, туризму та духовного розвитку та з питань бюджету, соціально – економічного розвитку та інвестицій, Сокальська районна рада Львівської області,-

ВИРІШИЛА:

  1. Відкрити групи подовженого дня у наступних закладах загальної середньої освіти:

Стенятинська ЗШ І-ІІІ ступенів Сокальської районної ради;

Поторицька ЗШ І-ІІІ ступенів Сокальської районної ради.

  1. Керівникам закладів освіти Стенятинська ЗШ І-ІІІ ступенів Сокальської районної ради, Поторицька ЗШ І-ІІІ ступенів Сокальської районної ради внести відповідні зміни у штатні розписи.
  2. Комунальній установі Сокальської районної ради Львівської області «Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району» проводити оплату праці працівників відповідно до тарифікаційних списків та штатних розписів в межах кошторисних призначень.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради  з питань освіти, культури, туризму та духовного розвитку та з питань бюджету, соціально – економічного розвитку та інвестицій.

 

                 Голова районної ради                                                           Микола Пасько