Про надання дозволу на оренду приміщень

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

    сесія  VІІ__скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

                               2019 року                                                               м. Сокаль

 

Про надання дозволу
на оренду приміщень

Розглянувши звернення від 21. 11. 2019 року № 173-05-270 Львівської дирекції АТ «Укрпошта», враховуючи погодження балансоутримувача, з метою більш ефективного використання комунального майна, що належить до спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району та забезпечення збільшення надходжень до районного бюджету, керуючись п.19 ст.43 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.7 та ст.9 Закону України „Про оренду державного та комунального майна”, п. 2.4 Положення про оренду майна, що належить до спільної комунальної власності територіальних громад Сокальського району,  враховуючи висновки постійної комісії  районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва, Сокальська районна рада Львівської області,-

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати  Комунальному некомерційному підприємству Сокальської районної ради Львівської області «Сокальська центральна районна лікарня»  дозвіл на укладення терміном на 2 роки 11 місяців, договору оренди нежитлового приміщення  загальною площею 18,0 м. кв., що знаходиться за адресою:  с. Хлівчани, вул. І. Франка, 118, для розміщення відділення звязку АТ «Укрпошта», з орендною платою 1 гривня в рік.
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва.

 

Голова районної ради                                                              Микола Пасько