Про затвердження Статуту Сокальської районної централізованої бібліотечної системи в новій редакції

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

    сесія  __скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                               2020 року                                                               м. Сокаль

Про затвердження Статуту Сокальської районної

централізованої бібліотечної системи в новій редакції

 

Відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 12 Закону України «Про бібліотеки і бібліотечну справу», Закону України « Про культуру», рішення Сокальської районної ради від від 17 грудня 2019 року № 863 «Про безоплатне прийняття з комунальної власності територіальної громади в особі Червоноградської міської ради Львівської області, об’єктів та майна, які знаходяться на балансі відділу культури Червоноградської міської ради Львівської області у спільну комунальну власність територіальних громад сіл, селища, міст Сокальського району та передачу їх в оперативне управління відділу з питань культури, культурної спадщини, туризму та релігій Сокальської районної державної адміністрації»

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Статут Сокальської районної централізованої бібліотечної системи в новій редакції (додається).
  2. Директору Сокальської районної централізованої бібліотечної системи, забезпечити подачу документів для здійснення державної реєстрації нової редакції Статуту.
  3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення районної ради від 04.04.2018 №491 «Про затвердження Статуту Сокальської районної централізованої бібліотечної системи в новій редакції».
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань промисловості, інфраструктури, комунального майна та підприємництва.

            Голова районної ради                                                            Микола Пасько

статут 2020