Січень 14 2020 0Комент.

Дитяча коляда завітала в Сокальську районну раду

14 січня у Сокальську районну раду з вінчуваннями та колядами завітав дитячий театральний колектив «Метаморфози» Сокальської дитячої школи мистецтв (керівник Оксана Яник). Діти захопили своєю артистичністю, яскравістю, вдало підібраними Різдвяними костюмами, чудовим виконанням пісень-колядок та щиро бажали всім миру, взаєморозуміння і Божого Благословення на добрі справи, щасливе життя. Своїм виступом колядники подарували всім працівникам  святковий настрій та позитивні емоції.

Юні артисти нещодавно повернулись з фестивалю коляд східнослов’янських, які проходили  у містах Дрогічин та Сем’ятичі Республіка Польща. Оксана Яник подякувала голові Сокальської районної ради Миколі Паську за допомогу в організації поїздки, а також передала вітання від бургомістра Дрогічина Войцеха Божима, міста-партнера Сокальського району у міжнародних проектах.  Мер дуже гостинно приймав український дитячий колектив  та щиро подякував нашим дітям за дух Різдва, який вони привезли в Польщу з України.

Голова районної ради Микола Пасько привітав колядників та їх керівника Оксану Яник, відзначивши майстерну постановку традиційного українського вертепу, який підкорив серця глядачів.