Р І Ш Е Н Н Я №903 від 11.02.2020/Про перейменування  Соснівської дитячої музичної школи у Соснівську дитячу музичну школу Сокальської районної ради Львівської області та затвердження Статуту у новій редакції

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

          XLVII сесія VІІ__скликання
          Р І Ш Е Н Н Я 903

11 лютого  2020 року                                                         м.Сокаль

Про перейменування  Соснівської

дитячої музичної школи у Соснівську дитячу

музичну школу Сокальської районної ради Львівської області

та затвердження Статуту у новій редакції

 

Розглянувши звернення від 03.01.2020р. №3 Соснівської дитячої музичної школи, відповідно до постанови Верховної ради України від 06 червня 2019 року №2749-VІІІ «Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Львівської області, зміну і встановлення меж Сокальського району Львівської області»,  рішення Сокальської районної ради Львівської області від 17.12.2019 року №863  «Про безоплатне прийняття з комунальної власності територіальної громади в особі Червоноградської міської ради Львівської області, об’єктів  та майна, які знаходяться на балансі відділу культури Червоноградської міської ради Львівської області у спільну комунальну власність територіальних громад сіл, селища, міст Сокальського району та передачу їх в оперативне управління відділу з питань культури, культурної спадщини, туризму та релігій Сокальської районної державної адміністрації», керуючись  ЗУ «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань », ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, туризму та духовного розвитку, Сокальська районна рада Львівської області,-

ВИРІШИЛА:

  1. Перейменувати Соснівську дитячу музичну школу у Соснівську дитячу музичну школу Сокальської районної ради Львівської області.
  2. Затвердити в новій редакції Статут Соснівської дитячої музичної школи Сокальської районної ради Львівської області, що додається на 18 аркушах.
  3. Керівнику закладу освіти подати необхідні документи для державної реєстрації змін до установчих документів.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, туризму  та духовного розвитку.

 

                       Голова районної ради                                                        Микола Пасько

903 статут муз школа