Березень 30 2020 0Комент.

Відбулось засідання парезидії Сокальської районної ради

30 березня  в Сокальській районній раді пройшли засідання постійних депутатських комісії з питань АПК, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та розвитку сільських територій та з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиції. У їх роботі взяли участь голова районної ради Микола Пасько, заступник голови райради Василь Бойко, директор «Центру з обслуговування закладів освіти Сокальської району» Микола Мисак, керівники низки структурних підрозділів Сокальської райдержадміністрації.

     

Присутні розглянули профільні питання порядку денного. Зокрема заслухали начальника фінансового управління Сокальської РДА Галину Леонову щодо виконання районного бюджету Сокальського району за 2019 рік, про внесення змін до показників районного бюджету на поточний рік, про затвердження розпоряджень Сокальської райдержадміністрації. Депутатські комісії надали свої рекомендації щодо розгляду проектів рішень. Також вони розглянули листи, які надійшли до них у міжсесійний період.

Того ж дня відбулось засідання президії Сокальської районної ради, яке проводив голова райради Микола Пасько. Присутні узгоджували остаточний перелік питань порядку денного 49 сесії, з врахуванням напрацьованих постійними комісіями пропозицій.

Зокрема, члени президії рекомендували окремі проєкти рішень, які не потребують першочергового розгляду, перенести на наступну сесію районної ради. Це дасть можливість провести засідання швидко та оперативно. Також було запропоновано заслухати головного лікаря Сокальської центральної районної лікарні щодо загальної епідеміологічної ситуації на теренах району та забезпечення медустанови відповідним обладнанням, засобами захисту та іншим речами необхідними для боротьби із коронавірусною інфекцією.  На завершення члени президії погодили черговість розгляду питань порядку денного.

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження голови Сокальської районної ради, чергова сесія відбудеться 31 березня 2020 року. Початок о 10 годині, в сесійній залі.