Р І Ш Е Н Н Я №963 від 25.06.2020/Про затвердження структури та чисельності Комунальної установи Сокальської районної ради Львівської області «Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району»

СОКАЛЬСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 LІ   сесія _VІІ__скликання

Р І Ш Е Н Н Я 963

   25 червня  2020 року                                                                     м. Сокаль

 

Про затвердження структури

та чисельності Комунальної установи

Сокальської районної ради Львівської

області «Центр з обслуговування закладів

освіти Сокальського району»

 

Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист Комунальної установи Сокалської районної ради Львівської області «Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району» від 09.01.2020 р. №01-8/7,  висновки постійних комісій районної ради, Сокальська районна рада Львівської області, –

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.Затвердити структуру та чисельність Комунальної установи Сокальської районної ради Львівської області «Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району» з  1 липня 2020 року згідно з додатком».

2.Вважати таким, що втратило чинність рішення сесії Сокальської районної ради Львівської області віл 30.10.2018 р. №638 «Про затвердження структури та чисельності Комунальної установи Сокальської районної ради Львівської області «Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району»

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, туризму та духовного розвитку.

 

     Голова районної ради                                                    Микола Пасько

963 Додатки до рішення